2024 TÜRKİYE EKONOMİSİ

1,500.00

Türkiye Ekonomisi Tek Ders Eğitimi Kapsamında Neler Var?

 

  • 40 SAAT ONLINE DERS
  • 2024 YILI DERS NOTLARI (PDF)
  • EĞİTİMCİ İLE ETKİLEŞİMLİ WHATSAPP DERS GRUBU
  • SINAV TARİHİNE KADAR SINIRSIZ ERİŞİM
  • TEKNİK DESTEK

 

HEDİYELERİMİZ

 

  • 2023 TÜRKİYE EKONOMİSİ VİDEO DERS KAYITLARI

 

Dersin Başlama Tarihi: 2 Eylül 2024
Eğitmen: Dr. Burcu DOĞAN
Ders Tarihleri: 2-4-6-9-11-13-16-17-19-20 Eylül 2024
Ders Saatleri: 19.00 – 23.00

 

 

ÖDEME ESNASINDA HERHANGİ BİR ÜYELİK YAPILMASINA GEREK YOKTUR. KULLANICI BİLGİLERİ SATIN ALMA İŞLEMİNDEN SONRA 24 SAAT İÇİNDE GÖNDERİLMEKTEDİR.

 

AŞAĞIDAKİ DETAYLI AÇIKLAMALARI MUTLAKA OKUYUNUZ. SORULARINIZ İÇİN HER GÜN  10.30-19.00 SAATLERİ ARASINDA KURUMUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.

 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Biz Statü Akademi olarak bu alanın en iyileri hocalarımızla birlikte gerek geniş ders saatlerimizle gerekse de bireysel rehberlikle sizler için elimizden geleni yapmaya söz veriyoruz.

UNUTMAYIN! BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

#statükazandırır

 

Peşin Fiyatına 3 Taksit, Vade Farklı 12 Taksit İmkanı

 

STATÜNÜZÜ BİZİMLE KAZANIN

 

  • 40 SAAT İNTERAKTİF ONLINE DERS

Kursumuza kaydolan öğrencilerimiz oldukça geniş zaman ayrılmış online derslerimizle sınava en iyi şekilde hazırlanmaktadır. Derslerde hocalarımız Kaymakam Adaylığı Sınavına yönelik özel olarak hazırladıkları ders notlarını ve slaytları ekrana yansıtırlar. Dilerseniz bu ekranı tam ekran şeklinde takip edebilirsiniz. Bununla birlikte canlı ders esnasında hocalarımıza sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Canlı dersler sisteme kaydedilir. Canlı dersi kaçırırsanız veya tekrar izlemek isterseniz sınavın yapılacağı tarihe kadar sınırsız şekilde izleyebilirsiniz.

 

* Bir ders saati 45 dakikadır.

 

  • 2023 TÜRKİYE EKONOMİSİ VE GÜNCEL VERİLER DERSİ (HEDİYE)

2024 Türkiye ekonomisi dersine kaydolan öğrencilerimize 2023 Kaymakamlık Kursu kapsamında yapılan Türkiye Ekonomisi ve Güncel Veri derslerinin  video kayıtları hediye edilecektir. Kursa kaydolduğunuz andan itibaren bu kayıtlara erişebileceksiniz. Bu sayede online derslerin başlamasını beklemeden ön çalışma yapabilirsiniz.

 

  • 2024 YILI PDF DERS NOTLARI

Ders notları pdf olarak indirilebilir şekilde ders sistemine yüklenmektedir. Dilerseniz bunları bilgisayarınızda muhafaza edebilir, dilerseniz çıktılarını alarak dersleri takip edebilirsiniz. PDF ders notları ayrıca bir konu anlatımı kitabı almanıza ihtiyaç bırakmayacak seviyede yeterlidir. Bu pakette basılı bir kaynak gönderilmeyecektir.

 

 

  • HOCAMIZA DOĞRUDAN ULAŞABİLME İMKANI

Hocamızın da dahil olduğu öğrencilerimize özel whatsapp grubu aracılığıyla hocamıza doğrudan ulaşma imkanına sahip olacaksınız. Bununla birlikte gerek ders esnasında gerekse de ders sonrasında hocamıza sorularınızı sorabilme imkanına sahip olacaksınız.

 

  • KOLAY VE KULLANIŞLI UZAKTAN EĞİTİM PLATFORMU

Sadece internet ve internete bağlanabilen bir cihazınızın varlığı yeterlidir. Size özel tanımlanan kullanıcı adı ve şifrenizle internet sitemizden giriş yaptığınızda derslere kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca bir program indirmenize veya eklenti yüklemenize gerek olmaksızın internete bağlanabilen her türlü cihazla (bilgisayar, tablet, telefon vb.) derslere erişebilirsiniz.

 

  • FULL HD GÖRÜNTÜ VE SES KALİTESİ 

Derslerimiz yüksek çözünürlükte işlenir ve kaydedilir.

 

  • VİDEO HIZLANDIRMA SEÇENEĞİ

Ders kayıtlarını 2 katına kadar hızlandırarak izleyebilirsiniz.

 

  • SINIRSIZ ERİŞİM VE İZLEME

Dersler, ders bitiminin hemen ardından sistemimize kaydedilir. Sınav tarihine kadar sınırsız bir şekilde erişiminize açık kalır.

 

  • TEKNİK DESTEK 

Yaşadığınız herhangi bir teknik probleme çok hızlı bir şekilde müdahale edilir. İhtiyaç duyduğunuz konularda teknik ekibimiz sizlere destek olur.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Be the first to review “2024 TÜRKİYE EKONOMİSİ”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sohbeti Başlat
Hoş geldiniz.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?